Hybrid Finance (HyFi) Blockchain är en offentlig blockchain som drivs av verifierade enheter utan transaktionsavgifter, med hög transaktionshastighet och 100 % överensstämmelse med KYC och AML.

Skicka e-post
team@hyfiblockchain.com

Sociala

 • HyFi Blockchain
  Världens första hybrida finansiella blockchain

HyFi = (CeFi + DeFi)
Hybridfinansiering kombinerar det bästa av centraliserad och decentraliserad finansiering.

Future Money Plånbok

Future Money Plånbok är den enda digitala plånbok du någonsin kommer att behöva. Använd den för att lagra, investera, spendera, flytta, tjäna och öka dina pengar.

Inslagna Polletter

Blockchain-tillgångar kopplade till råvaror, kryptovalutor, fastigheter, finansiella instrument, kommersiella fakturor med mera.

Stabila Mynt

Fiat-backed stablecoins. Utfärdat av trovärdiga banker. I mer än 100 valutor. Transparent, gränslös och programmerbar.

Insamling av Medel

Ett helt nytt sätt att samla in pengar - Open Blockchain tokens enligt Wyoming State Law (W.S. 17-4-206).

Elektroniska Signaturer

Blockchain-webbtjänst för snabb, säker och privat elektronisk signering. Direkt verifiering av dokument och bevis på existens.

NFTs

Tjäna pengar på dina upphovsrätter, varumärken, patent, design, geografiska beteckningar, affärshemligheter och andra immateriella rättigheter med hjälp av icke-fungibla tokens.

Problemet

CeFi och DeFi är brutna

Det traditionella centraliserade finansiella systemet (CeFi) lider av många problem, bland annat när det gäller tillgång, effektivitet, tid och kostnader.

Decentraliserad finansiering (DeFi) är en paraplyterm för finansiella tillämpningar som bygger på offentliga blockkedjor. DeFi var tänkt att lösa problemen med CeFi, men har skapat ett antal nya problem, bland annat höga och oförutsägbara transaktionsavgifter, långsam transaktionshastighet, inget stöd för KYC och AML osv.

Lösningen

HyFi Blockchain

Hybrid Finance (HyFi) Blockchain är en blockchain med:
 1. Inga transaktionsavgifter
 2. Hög transaktionshastighet
 3. 100% KYC-kontroll (Know-Your-Customer) av alla deltagare.
 4. 100% överensstämmelse med AML (Anti-Money Laundering)
 5. Drivs av kontrollerade enheter
 6. Ingen inhemsk kryptovaluta
 7. Oöverträffad öppenhet
 8. Mycket starka mekanismer för att lösa klagomål och tvister.
 9. Mycket låg energiförbrukning

HyFi Blockchain är världens första offentliga blockchain som garanterar 100 % KYC och AML. Den har inga transaktionsavgifter, hög transaktionshastighet och drivs av verifierade enheter.

De flesta offentliga blockkedjor, inklusive Ethereum, har allvarliga problem, tex höga och oförutsägbara transaktionsavgifter, långsamma transaktionshastigheter och inget stöd för KYC och AML.

HyFi Blockchain använder ett ramverk med flera kedjor och distribuerad konsensus mellan identifierade blockvalidatorer. Det liknar i princip PBFT (Practical Byzantine Fault Tolerance), men i stället för flera validerare per block finns det en validerare per block som arbetar i en rundgång.

Alla verifierade personer eller enheter kan driva en nod.

Nej, vi förväntar oss att noderna kommer att drivas av institutioner och nystartade företag som vill integrera HyFi Blockchain API i sina system.

HyFi Blockchain APIer kan integreras i plånböcker och DApps av utvecklare utan att behöva lära sig ett nytt programmeringsspråk. HyFi Blockchain är kompatibel med alla API-bibliotek som utvecklats för Bitcoin Core. Detta skulle göra det mycket enkelt att integrera HyFi Blockchain i traditionella mobil- och webbappar.