Hybrid Finance (HyFi) Blockchain er en offentlig blockchain, der drives af verificerede enheder og har nul transaktionsgebyrer, høje transaktionshastigheder og 100 % overholdelse af KYC- og AML-reglerne.

Social

 • HyFi Blockchain
  Verdens første hybride finansblockchain

HyFi = (CeFi + DeFi)
Hybridfinansiering kombinerer det bedste fra centraliseret og decentraliseret finansiering.

Fremtidige Penge Geldbörse

Future Money Wallet er den eneste digitale tegnebog, du nogensinde får brug for. Brug den til at opbevare, investere, bruge, flytte, tjene og forøge dine penge.

Indpakkede Poletter

Blockchain-aktiver knyttet til råvarer, kryptovalutaer, fast ejendom, finansielle instrumenter, kommercielle fakturaer og meget mere.

Stabile Münzen

Fiat-backed stablecoins. Udstedt af troværdige banker. I over 100 valutaer. Gennemsigtig, grænseløs og programmerbar.

Geldbeschaffung

En helt ny måde at rejse midler på - Open Blockchain tokens under Wyoming State Law (W.S. 17-4-206).

Elektroniske Signaturer

Blockchain-webtjeneste til hurtig, sikker og privat elektronisk signering. Øjeblikkelig dokumentbekræftelse og bevis for eksistens.

NFTs

Indtjen penge på dine ophavsrettigheder, varemærker, patenter, design, geografiske betegnelser, forretningshemmeligheder og anden intellektuel ejendomsret gennem ikke-fungible tokens.

Problemet

CeFi og DeFi er brudt

Det traditionelle centraliserede finansielle system (CeFi) lider under mange problemer, bl.a. med hensyn til adgang, effektivitet, tid og omkostninger.

Decentraliseret finansiering (DeFi) er en paraplybetegnelse for finansielle applikationer baseret på offentlige blockchains. DeFi skulle løse problemerne med CeFi, men har skabt en række nye problemer, herunder høje og uforudsigelige transaktionsgebyrer, langsom transaktionshastighed, ingen støtte til KYC og AML osv.

Den løsning

HyFi Blockchain

Hybrid Finance (HyFi) Blockchain er en blockchain med:
 1. Ingen transaktionsgebyrer
 2. Høj transaktionshastighed
 3. 100 % KYC-verifikation (Know-Your-Customer) af alle deltagere
 4. 100 % overholdelse af AML (Anti-Money Laundering)
 5. Drives af kontrollerede enheder
 6. Ingen hjemmehørende kryptovaluta
 7. Uovertruffen gennemsigtighed
 8. Meget stærke mekanismer til løsning af klager og tvister
 9. Meget lavt energiforbrug

HyFi Blockchain er verdens første offentlige blockchain, der sikrer 100 % KYC og AML. Den har heller ingen transaktionsgebyrer, høje transaktionshastigheder og drives af verificerede enheder.

De fleste offentlige blockchains, herunder Ethereum, er plaget af alvorlige problemer som feks høje og uforudsigelige transaktionsgebyrer, langsomme transaktionshastigheder og ingen støtte til KYC og AML.

HyFi Blockchain anvender multichain-rammen med distribueret konsensus mellem identificerede blokvalideringsinstanser. Den ligner i ånden PBFT (Practical Byzantine Fault Tolerance), men i stedet for flere validatorer pr. blok er der én validator pr. blok, som arbejder i en round-robin-ordning.

Enhver verificeret person eller enhed kan drive et knudepunkt.

Nej. Vi forventer, at noderne vil blive drevet af institutioner og startups, der ønsker at integrere HyFi Blockchain API'et i deres systemer.

HyFi Blockchain API'er kan integreres i tegnebøger og DApps af udviklere uden at de behøver at lære et nyt programmeringssprog. HyFi Blockchain er kompatibel med ethvert API-bibliotek, der er udviklet til Bitcoin Core. Dette ville gøre det meget nemt at integrere HyFi Blockchain i traditionelle mobil- og webapps.